Po naspani noči smo se prebudili v sončno jutro. Počistili smo sobe, uredili postelje in se pripravili za zajtrk. Sledilo je urejanje in pripravljanje na smučišče. Na Rogli nas je pričakal sonček. Zimska pravljica. Po začetnih nevšečnostih ( pozabljena čelada in pancarji v domu – kar smo srečno uredili), smo že vijugali po smučišču. Začetniki počasi, smučarji pa na polno. S številnimi vajami smo izpopolnili svoje znanje; vsakič ko smo se spustili po strmini, nam je šlo bolje. Zaključek je prišel prehitro, že smo se vračali. Sledilo je kosilo, kratek počitek in že nas je čakala »poslastica« dneva – plezanje. Najprej nas je učitelj Igor seznanil z nevarnostmi, nato se je začelo s pogumnimi, ki so poizkusili svojo spretnost. Počasi so se drug za drugim opogumljali še ostali. Imeli so dosti časa, da  je vsak, ki je želel preizkusiti svoj pogum imel možnost plezati, tudi večkrat. Plezanje smo popestrili z medsebojnim tekmovanjem v hitrostnem plezanju, bilo je mega zabavno.

Sledila je večerja, nato pisanje in branje dnevnikov. Dan smo zaključili z nočnim pohodom po vasi in po gozdu, sledila je priprava na počitek. Sedaj že spimo. Si nabiramo moči za nov dan, nove izzive. Jutri nas čaka spet veliko novih doživetij, novih nalog.

Veliko je dogodkov, ki so se nam vtisnili v spomin. Veliko je zgodb, ki ne bodo šle v pozabo. Toliko stvari počnemo. Ves čas nas zasipavajo z novimi informacijami. Toliko vaj..Kdo si je vse to izmislil? Kaj je tega treba? Pa zakaj ne moremo preprosto ostati v sobah in se zabavati?

Tisoč vprašanj imamo. Pa še nobena učiteljica ni nič konkretnega odgovorila nanje. Mogoče pa ne vedoJ

Kdo bi vedel…

Ampak.. imamo se super..noro dobro..

Starši, mislimo na vas in vas pogrešamo ter imamo neznansko radi.

Lahko noč.

 20170104_070623

(Skupno 35 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost