V septembru je potekalo Svetovno prvenstvo v Urugvaju,kjer se je  Larisa uvrstila in je ostala z rezultatom v zlati sredini. Dosegla je 40 mesto od 84 udeleženih.

Že čez 14 dni je z trenerjem Marjanom Božičem odpotovala v Grčijo na Kreto,kjer je kot edina predstavnica Slovenije nastopila na Mediteranskih igrah, v konkurenci deklet do 18 let, v počasnem šahu in osvojila 1.mesto-postala je Mediteranska prvakinja.

Po končanih Mediteranskih igrah se je prav tako na Kreti začelo Svetovno prvenstvo,katerega se je Larisa tudi udeležila.

Dosegla je dva odlična rezultata:

3.mesto v pospešenem šahu

5.mesto v hitropoteznem šahu

1.,2. in 3.12.2017 je na Otočcu potekalo Ekipno Državno prvenstvo slovenskih mladinskih šahovskih klubov. Ekipo deklet do 20 let sta za ŠK Triglav Krško zastopali Larisa Kuhar in Ana Urbanč. Skupaj sta dosegli dve prvi mesti:

1.mesto v pospešenem šahu D20

1.mesto v hitropoteznem šahu D20

Krški klub je tako med mladinci do 20 let postal najboljši klub v Sloveniji.

9.12.17 se je končala tudi 2.Članska liga v Sloveniji. Tekmovanje je potekalo ekipno. V ekipi je bilo 6 igralcev, med njimi je bila tudi Larisa.

Čestitamo!                                                                                                                                                      dr. Stanka Preskar, ravnateljica

no images were found

 

(Skupno 105 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost