Spoštovani starši!

V Knjižnici Brežice je skozi celo leto potekal bralni program Lov za knjižnim zakladom. K sodelovanju so bili posebej vabljeni vsi učenci 4. razredov in starejši osnovnošolci iz brežiške občine. Učenci so brali knjige različnih avtorjev po lastnem izboru od oktobra 2015 do konca marca 2016.

Po branju so zapisali kratko obnovo knjige ali svoje mnenje o prebrani knjigi.  Obnove z mnenji so oddali na mladinski oddelek Knjižnice Brežice. Za vsako prebrano knjigo in napisan sestavek so prejeli žig.

Ob svetovnem dnevu knjige bo za četrtošolce in vse učence, ki so sodelovali v bralnem projektu, potekal zaključek bralnega programa Lov za knjižnim zakladom.

Zaključek bo v sredo, 6. 4. 2016, ob 10.30 uri, v Dvorani Savice Zorko v Knjižnici Brežice. Ob tej priložnosti se bodo otroci srečali z mladinskim pisateljem Boštjanom Gorencem – Pižamo.

Vsi bralci, ki bodo do tega dne zbrali vse žige in tako uspešno zaključili Lov za knjižnim zakladom, bodo na prireditvi prejeli tudi priznanja.

Četrtošolci naše šole se bodo v Brežice odpeljali z redno linijo avtobusa ob 9.55 uri. Iz Brežic se bodo tisti, ki imajo kosilo, vrnili v šolo do 12. ure; ostali učenci pa do 13. ure.

Avtobusni prevoz je za učence brezplačen.

Knjižničarka: Lojzka Ivanšek, l. r.
Ravnateljica:  dr. Stanka Preskar, l. r.

(Skupno 36 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost