Spoštovani starši !

 

V okviru dela prostovoljcev na šoli smo aktivni tudi na področju izven šole, natančneje v domu za starejše občane Brežice, kjer bomo v letošnjem letu sodelovali v okviru kulturnega programa Društva upokojencev Brežice. Letošnja tema Slovenske filantropije DNEVA ZA SPREMEMBE je kako PREMAGOVATI OSAMLJENOST, v duhu medgeneracijske povezanosti in solidarnosti, kjer bomo sodelovali skupaj z OŠ Brežice in Gimnazijo Brežice. Predsednica društva upokojencev Brežice, Jožica Sušin, se je obrnila na nas, saj smo že lansko leto sodelovali z Domom upokojencev Brežice. Obveščamo Vas, da bomo v soboto, 21. aprila 2012, ob 9. uri nastopili s kulturnim programom za starejše in ostarele v Domu upokojencev Brežice ter poskrbeli za starejše ljudi. Pri tem se nam bodo pridružili tudi upokojenci iz celotne brežiške občine, saj dogodek DAN ZA SPREMEMBE poteka po celotni Sloveniji.

 

Prostovoljci naše šole so medse povabili tudi nekatere učence, ki jim bodo pomagali pri izvedbi programa. Organizacijski odbor sestavljajo učenke 9. razreda (Barbara Marn, Mateja Kvartuh, Lea Rožman, Aleksandra Račič), ki so tudi pripravile program. V upanju, da naše delo in trud podpirate, bi Vas prosili, da nam priskočite na pomoč. Zaradi tega, ker ne obstajajo redne avtobusne linije do Brežic, bi tokrat zaprosili starše, da nam priskočijo na pomoč s prevozom do Brežic. S kulturnim programom začnemo ob 9. uri, tako, bi bilo najboljše, da se z učenci sestanemo ob 8.30 pred Domom upokojencev v Brežicah. Na pomoč lahko priskočiva obe učiteljici s svojim prevozom, vendar kljub temu, potrebujemo še nekaj staršev.

 

Program se bo zaključil ob 11.30 uri. Za malico bo poskrbljeno s strani šole (sendvič, napitek). Prihod/odhod načrtujemo ob 12. uri pred šolo OŠ Cerklje ob Krki ali pred Domom upokojencev ob 11.30.

 

Pripravilia:Andreja Ninković, spec.

 

(Skupno 45 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost