Spoštovani starši,

na šolo smo pozno popoldne prejeli navodila MIZŠ glede trenutnega dogajanja. V zvezi s tem vam podajam nekaj podatkov o poteku pedagoškega procesa v prihodnjih dneh.

Minister naproša vse, ki lahko že jutri otroke zadržite doma, da storite tako. Prosim, da razrednike seznanite, če boste jutri svoje otroke preventivno imeli doma.
Od ponedeljka pa pouk v šoli ne bo potekal, enako velja za predšolsko dejavnost.  Jutri bodo učne vsebine prilagojene in sicer bomo v skladu z navodili ministra skušali čim manj časa preživeti skupaj, v učilnicah. Upam, da nam bo vreme naklonjeno.

Jutri bomo na šoli za prihodnje tedne pripravili organizacijo pouka, ki bo potekal na daljavo. Učitelji bodo poskrbeli, da bodo učenci lahko učne vsebine predelali doma, samostojno ali ob vaši pomoči. Tako bomo zagotovili realizacijo predvidenih učnih vsebin. Vsa točna navodila boste prejeli jutri.

Verjamem, da si želite več konkretnejših podatkov, a vam jih žal trenutno ne morem dati. Prepričana sem, da bomo z razumevanjem in posluhom za trenutne razmere uspešno sodelovali in našim otrokom dali največ, kar v dani situaciji lahko.

Ostanimo zdravi in na varnem!

Lep večer, dr. Maja Matrić, ravnateljica

(Skupno 703 obiskov, današnjih obiskov 1)