Spoštovani!

Naprošamo, da v čim krajšem možnem času, najpozneje pa do te nedelje do 8. ure, sporočite potrebe za izvajanje varstva otrok, vpisanih v našem vrtcu za obdobje prihodnjih 14 dneh. Potrebe sporočite na elektronski naslov vrtec@cerkljeobkrki.si ali dežurno telefonsko številko 051256335.

Pri tem je potrebno upoštevati določila ministrstva glede tega, kateri otroci so upravičeni do varstva.  DOVOLJENE IZJEME – NUJNO VARSTVO OTROK bo organizirano le za otroke, katerih starši bodo nujno potrebovali varstvo, ker bodo dolžni še naprej opravljati svoje delo. Nujno varstvo otrok se izkazuje s pisno izjavo delodajalca, da starši opravljajo delo, ki je pomembno za delovanje družbe in države v izrednih razmerah. Obrazec izjave boste prejeli naknadno. Takšno delo opravljajo zdravstveni delavci, zaposleni v civilni zaščiti, vojski in policiji in v drugih službah, ki so pomembne za oskrbo prebivalstva.

Prilagamo  Potrdilo delodajalca, ki je usklajen z novo zakonodajo, ter zloženko o kritični infrastrukturi. Le ob predložitvi tega potrdila, potrjenega s strani delodajalcev OBEH staršev, bomo otroke sprejeli v nujno dežurstvo.

POTRDILO DELODAJALCA – v skladu z Odredbo (1)

Kriticna-infrastruktura-v-Republiki-Sloveniji (1)

S spoštovanjem,

vodja vrtca Renata Baznik in ravnateljica dr. Maja Matrić

 

(Skupno 25 obiskov, današnjih obiskov 1)